Sunday, January 3, 2010

Head uut aastat 2010!

Esimest korda elu jooksul oli pühadeperiood sportlik ja liigsöömisest hoiduv!

Jõululaupäev möödus autos-laua taga-jalutades-kuuse all-autos-laua taga-jõuluvana ees-taksos. Jumal tänatud liikumist soodustava vahepala eest! 25ndal ja 26ndal õnnestus perekondlike orgiaid vältida ja 26ndal sai lausa värskes õhus lohet lennutatud ja hiljem Trummis suusatatud! Lume koha pealt möödunud aastal küll "vinguda" (ving-vingu-vinguma) ei saa.

Aastavahetustki soodustas värske õhu hingamist ja lihaste pingutamist (ka muude peale siseelundeid ümbritsevate). 31sel sõitsime Eeroga jääkapis nimega Mitsubishi Hanila valda, Uuekülasse, Männi tallu. Õnneks - oh õnneks, ootas meid kuum saun. Soe sees ja tuju parem järgnes tüüpiline sööme-joome ja oigume (mitte just tavaline!) lähenemine aastavahetusele. Šampus ja raketid märgistasid 2009nda digimuutumist 2010ndaks. Kukerpallid lumes ja meeletud pingutused -15 kraadises pakases lõkkesüütamiseks olid mõeldud uue aasta esimseste sammude kindlustamiseks. Kas eesmärgini jõuti jääb kaheldavaks.

Nimetatud talus veetis üks (algul 19) 16. liikmeline seltskond veel paar päeva. Loomulikult söödi, joodi, jalutati, joodi, käidi saunas, joodi ja ... joodi! Targemad ehk hulljulgemad (nimetatud iseloomujooni omavad inimesed mõistavad seost) käisid ka suusatamas. Teine kord lausa kaks ja pool tundi järjest - jah, see oli seda väärt! Teised jalutasid ja kolma-ndad (-s) ravi-sid (-s) vingumürgitust.

Nüüd, olles tagasi linnasi, on tunda, et akud on täis! Värske õhk, (minu puhul) mõistlik toitumine ja paari parema veini nautlemine purjus inimeste arutelude kõrval on mõtted arguelust kenakesti kõrvale viinud.

Täpi "i"-le pani õhtune valge kala juurviljadega Prantsuse Gewürtztramineri ja Prantsuse muusikaga ...

Julget sammu uude aastasse!

p.s. Julge hundi rind on vahel kah haavleid täis, kuid peamiselt siiski rasvane!

No comments: