Sunday, October 25, 2009

Puhkus

Alanud on puhkus!

Juba neljapäeval võis lubada endale pooltest tundidest viilimist ja varakult Pirjo poole minemist. Kel ettekanne tehtud, ei olnud põhjust kooli jääda. Väike (või siis suur) šampus, siider ja vein - kõik oli soetatud Pirjo ja Karmo uue auto liikude tarvis. Mis kell Eeroga koju jõudsime? Ei tea!

Reeded õnneks on töö juures lühemad päevad ja juba kolmest startisime tüdrukutega Tartu poole - muidugi Pirjo ja Karmo uues autos :). Kuuest olime ühikas - minu vanas toas 14ndal ... oooo nostaliga, kiired kokteilid ja meigiring - kõik nagu vanasti (või siis alles paar aastat tagasi).

Vilistlaste kokkutulek see-eest oli uus ja huvitav - mitte. Enamus külalisi (keda oli küll väga palju) olid meist vähemalt 15 aastat vanemad. Tore oli aga juba tuttavas kohvikus 5 peale väike siider juua ja šokolaadi nosida, kuulata kommentaare ka meie nooruslikkusest:"Nad näevad nii noored välja, kas nad tohivad juua?"

Põhiline trall nägi välja aga endisele Tartuelule sarnane: taksosõit kesklinna, kokteilid ühikas kursaõdede juures, Club Tallinnasse pöördumine enne 00.00-i (naistele tasuta), ümberkolimine Illusiooni ... õnneks jätsime vahele öise söömingu!
Hommikul (13.00) vedasime ennast Crepp'i ja sõime neid fantastilisi maitsvaid toite :).
Teise poole laupäevast veetsime aga juba Tallinnas koos kõige kallimatega. Meie Eeroga käisime poes delikatesse ostmas, mida õhtul filmi vaadates ja veini juues nosida. Mitte väga kultuurselt lõpetasime praemuna süües. Film "Howl's Moving Castle" oli moodne Jaapani muinasjutt: koletised, nõiad, kaabuvalmistaja, valitseja ja sõda ..... Ent hommikul ärgates ja täna päevalgi veel meenutasime, kui hea see film ikka oli!

Pühapäev kusjuures kujunes samuti fantastiliseks - hoolimata ilmast! Kuna tuleval nädalal on sess, ei pea muretsema, et nädala sees kiire oleks. Seetõttu ei pidanud ma sel nädalavahetusel ka õppima! Tegin hoopis süüa! Hommikuse poereidi tulemusena valmis inglise hommikusöögi sugulane praetud munadest, peekonist ja ubadest kerge itaaliapärase salatiga. Vahepalaks käisime kodunt ära, lasime minu autol rehvid vahetada ja sõitsime Sauele. Sauel muidugi oli juba lõuna aeg! Suitsulesta kusjuures tuleb välja, saab ka sügisel, mitte ainult suvel!

Kõhud täis, suund Tallinnal. Järve Selverist soetasime paar veini riiulisse, Pääskülla viisime isa juurde rehvid ära ja samas istusime ka natuke aega, et juttu ajada. Eero haris ennast artikliga Virtsu tuulepargist ja mina sirvisin Rita uut kokaraamatut.

Parimaks üllatuseks pühapäeva õhtul kujunes aga: Kariibi mere piraadid! Just siis, kui kõik toimetused valmis said, hakkas Kanal 2 mulle Johnny Deppi näitama. No mida veel vaja? (Siia jääbki mõttepaus-vahe-break)

No comments: